Sivasspor-Eskişehirspor Maçını Canlı İzle | Lig Tv

Sivasspor - Eskişehirspor maçını izlemek için gerekli bilgiler maç saatine doğru eklenecektir.

Yüzler gülüyor
Süper Lig liderinde her şey yolunda gidiyor… Geçtiğimiz hafta Mehmet Yıldız’ın cezası nedeniyle forma giymediği maçta Bursaspor ile berabere kalan Sivas’ta, Eskişehir sınavı öncesi moraller yerinde. Kupa iddiası devam eden, taraftarlarının desteği her geçen gün artan Kırmızı-Beyazlılar’da, yönetim ve teknik heyetin uyumlu bir şekilde çalışması ve futbolcuların artan performansı yüzleri güldürüyor.

Hücum güçlendi
Özellikle takım kaptanı Mehmet Yıldız’ın iki maçlık cezasının sona ermesiyle hücum hattını güçlendiren Yiğidolar, Eskişehir karşılaşmasıyla yeni bir galibiyet serisini hedefliyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası Bülent Uygun, “Artık başarımızın tesadüf olmadığını gösterme zamanı. Bundan sonra alacağımız sonuçlarla liderliğimizi sezon sonuna kadar koruyup, tarihimizin en büyük başarısını yakalamak istiyoruz” dedi.

Etiketler: eskişehirspor haberleri, sivasspor eskişehir maçı izle, sivasspor eskişehir maçını canlı izle, sivasspor eskişehir maçını online izle, sivasspor eskişehir maçını seyret, sivasspor eskişehirspor, sivasspor eskişehirspor canlı, sivasspor eskişehirspor canlı izle, sivasspor eskişehirspor izle, sivasspor eskişehirspor ligtv izle, sivasspor eskişehirspor maç, sivasspor eskişehirspor maç seyret, sivasspor eskişehirspor maçı golleri, sivasspor eskişehirspor maçı izle, sivasspor eskişehirspor maçını izle, sivasspor eskişehirspor maçının geniş özeti, sivasspor eskişehirspor maçının golleri, sivasspor eskişehirspor maçının önemli anları, sivasspor eskişehirspor maçının özeti, sivasspor eskişehirspor online izle




Seja o primeiro a comentar

Yorum Gönder

lig tv izle, lig tv seyret, justin tv izle, canlı maç izle, maç özeti izle, Lig Tv, Justin Tv İzle